Overslaan en naar de inhoud gaan
Entretien de recrutement.

Carrière maken bij VitalAire

Samenwerken!

Werken bij VitalAire!

Het team VitalAire België

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers voor ons team. 

Dankzij de vaardigheden, de passie en het engagement van haar medewerkers slaagt VitalAire erin om de beste diensten en producten aan te bieden. Producten die beantwoorden aan de behoeften van patiënten en zorgverstrekkers in het hele land.

Competentie, enthousiasme en motivatie zijn de kwaliteiten die wij zoeken.

Solliciteren kan via het formulier hiernaast!
 

Openstaande vacatures

Project Manager (sector Quality)

Fulltime contract

Groep presentatie

Als wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg is Air Liquide aanwezig in 80 landen met meer dan 50.000 werknemers en bedient het meer dan 2 miljoen klanten en patiënten. Zuurstof, stikstof en waterstof vormen sinds de oprichting in 1902 de kern van de activiteiten van het bedrijf. Het is de ambitie van Air Liquide om de leider te zijn in haar sector, om op lange termijn prestaties te leveren en verantwoordelijk te handelen.

Beschrijving van de entiteit en de activiteiten

Via Air Liquide Healthcare Benelux, Air Liquide Medical SA en VitalAire Nederland BV leveren wij behandelingen en oplossingen aan zorgprofessionals en patiënten die bijdragen aan onze missie om kwetsbare levens te beschermen. Wij bedenken en ontwikkelen voortdurend oplossingen voor zorginstellingen. In totaal zijn er meer dan 180 professionals werkzaam in België en Nederland. In de Ziekenhuiszorg (Belux) bedienen onze medewerkers dagelijks meer dan 7.500 ziekenhuizen en klinieken en voorzien hen van zuurstof en andere medische gassen. In de activiteit Home Health Care (Benelux) behandelen onze medewerkers de thuiszorg van meer dan 40.000 patiënten.

Missies en verantwoordelijkheden

Als deel van het Sales & Marketing team, zul je je toeleggen op onderstaande taken:

  • Marktanalyse (concurrentie, alternatieve therapieën, …) in België en Nederland
  • Onderzoekswerk naar therapieën voor zeldzame ziekten (via social media netwerken, fora, …)
  • Bezoeken aan medische centra en ziekenhuizen
  • Data formalisering

Profiel en vaardigheden

Opleiding Handelswetenschappen/Ingenieur met affiniteit voor de medische sector
We zoeken een schoolverlater, tweetalige (nl - fr), dynamische, flexibele en enthousiaste collega’s, die houden van een dosis onafhankelijkheid samen met een hands on mentaliteit.

Meer informatie

Site = Zemst