Overslaan en naar de inhoud gaan
Petit garçon respirant de l'air pur.

Onze waarden, ons engagement

Wij staan tot uw beschikking!

Sinds 2008 is VitalAire dé internationale referentie in thuisbehandeling van de groep Air Liquide. In België hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het domein van zuurstoftherapie bij de patiënt thuis en meer dan 15 jaar ervaring in slaapapneu en beademing.

Ervaring

Bij VitalAire begeleiden wij dagelijks patiënten met chronische aandoeningen. De vaardigheden en het vakmanschap van onze teams staan garant voor een betere efficiëntie van de voorgeschreven behandeling en voor een betere levenskwaliteit van onze patiënten

Onze internationale experts ontwikkelen specifieke protocollen voor alle aandoeningen die wij behandelen.

Onze pluridisciplinaire teams passen zich aan aan de vraag van de patiënten en de zorgverstrekkers en besteden specifieke en gepersonaliseerde aandacht aan elke patiënt.

Veiligheid

De veiligheid van onze patiënten en van onze teams is voor ons heel belangrijk. Daarom kiezen we voor een aanpak waarbij we de veiligheid respecteren en beschermen van onze klanten, maar ook van onze medewerkers en hun omgeving. Onze patiënten zijn onze corebusiness. Onze strenge procedures garanderen hun veiligheid en het goede verloop van hun thuisbehandeling.

Begeleiding van de patiënt

VitalAire is gespecialiseerd in de begeleiding van de patiënt tijdens zijn thuisbehandeling.  Onze teams bekijken de patiënt in zijn geheel en zorgen ervoor dat hij stipt de behandeling volgt die de zorgverstrekker hem heeft voorgeschreven.  

Ons doel is om de patiënten op te volgen tijdens de hele duur van hun thuisbehandeling om hun veiligheid en zelfredzaamheid te garanderen.  

Onze teams staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.  Aarzel niet om ons te contacteren!

Engagement op lange termijn

Als wereldleider in de sector van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheid, zet Air Liquide zich in voor de samenleving en het milieu. Onze waarden kwamen tijdens onze lange voorgeschiedenis tot stand dankzij de grote diversiteit van onze medewerkers en de cultuur van de groep Air Liquide. Engagement, overtuiging en innovatie staan centraal in de ontwikkeling van de onderneming.

De vertrouwensrelatie die wij onderhouden met onze patiënten, is een relatie op lange termijn. Wij handelen verantwoordelijk en proactief om onze diensten verder te ontwikkelen en de levenskwaliteit van onze patiënten in hun dagelijkse omgeving te verbeteren.