Overslaan en naar de inhoud gaan
Famille heureuse courant sur la plage.

Ook op vakantie

Uw vrijheid gegarandeerd!

Uw behandeling mag geen belemmering voor u zijn!

Onze patiënten kunnen makkelijk op reis vertrekken, ondanks hun behandeling.
Wij raden hen enkel aan om, na advies van hun arts, tijdig beginnen met de voorbereidingen van hun vakantie.

Op vakantie met uw zuurstof

Vakantie in België

Als u uw medisch apparaat niet zelf kunt meenemen, neem dan contact op met VitalAire. Wij zullen u de zuurstofbron die u nodig hebt ter beschikking stellen op uw vakantieadres. Wij bezorgen u ook al de zuurstof die u nodig hebt tijdens uw verblijf in België.

Vakantie in het buitenland

Ook in het buitenland kunt u uw zuurstofbron krijgen via uw reisbijstandsbureau.
Voor die dienst moet u echter vooraf een aanvullende verzekering aangaan. Verwittig het bureau zo vroeg mogelijk, dit wil zeggen minstens 4 weken vóór uw vertrek! Als de aanvraag wordt goedgekeurd, zal de bijstandscentrale ze doorsturen naar VitalAire voor een organisatie op maat.
Dankzij een ruim netwerk van dochtermaatschappijen zal een lid van de groep Air Liquide het materieel installeren op uw vakantieadres in het buitenland.  
 

Op vakantie met uw CPAP-apparaat

Als u om welke reden ook naar het buitenland vertrekt, kunt u uw CPAP-apparaat makkelijk meenemen in uw handbagage. Omdat het een medisch apparaat is, kunt u probleemloos voorbij de douane. Neem zeker een kopie van uw medisch voorschrift mee, dat kunt u gebruiken als men u vragen stelt. VitalAire kan u ook een reisattest bezorgen.  

Op vakantie met een andere therapie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VitalAire.

Hebt u nog andere vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via het hierna volgende formulier. U hoeft enkel op de oranje knop te drukken rechts op het scherm.